Onze waarden

SparkedOn gelooft dat mensen de motor zijn van de Nederlandse maakindustrie. Wij willen bedrijven in deze sector ondersteunen door middel van geavanceerde digitale HR(D)-oplossingen. We streven ernaar om de inzet van gekwalificeerd personeel te optimaliseren, waardoor bedrijven wendbaarder, effectiever en efficiënter kunnen opereren. Door voortdurend te investeren in de ontwikkeling van menselijk kapitaal, helpen we bedrijven hun concurrentiepositie te versterken, te voldoen aan de steeds strenger wordende veiligheidsnormen en duurzaam te groeien in een snel veranderende wereld.

De best opgeleide en meest gemotiveerde professionals,
dankzij onze digitale leeroplossingen

Onze ambitie

SparkedOn ziet een toekomst waarin de Nederlandse maakindustrie floreert, ondanks de uitdagingen van personeelstekorten en internationale concurrentie. In de toekomst zijn medewerkers niet alleen de belangrijkste assets, maar ook de best opgeleide en meest gemotiveerde professionals, dankzij onze digitale leeroplossingen.

Wij streven ernaar om een cultuur van continue verbetering en ontwikkeling te creëren dat naadloos geïntegreerd wordt in de dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor kunnen bedrijven niet alleen voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en efficiëntie, maar ook snel inspelen op de laatste technologische trends en ontwikkelingen. SparkedOn ondersteunt bedrijven bij het creëren van een toekomstbestendige en veerkrachtige maakindustrie, waar innovatie en menselijk talent hand in hand gaan.

Unieke samenwerking

De VOMI Academie en iTanks krijgen al jarenlang leervraagstukken vanuit de branche die te maken hebben met bovenstaande trends en hebben in 2021 de handen ineengeslagen. In samenwerking met Interaction Groep ondersteunen zij deze visie met het initiatief SparkedOn: jouw partner in digitale HR(D) oplossingen.

Het team

Elsbeth Verveld

Tom van Sadelhoff

Eva Dortmans

Denise Mulling

Lars de beijer

Lauren van der Wolf

Maarten Holtackers

Jasper Scherpenborg

Joost Berkers

Charlotte Schoemaker

Cor van de Linde

Rick Joosten

Julian Droog

Gerrit Woerts

Lieke Thuring

Ron vaz dias

Steven Hendriks

Jasper Jakobs

CONNY VAN VLIET

Pieter Werner

RON VAN DEN BERK