Onze ambitie

Bij SparkedOn geloven we dat mensen de motor zijn van de Nederlandse maakindustrie. Wij zijn toegewijd om bedrijven te ondersteunen bij het optimaal inzetten van gekwalificeerd personeel, waardoor ze wendbaarder, kwalitatiever en veiliger kunnen opereren.

Door een cultuur van continue verbetering en ontwikkeling te integreren in de dagelijkse werkzaamheden, zorgen we ervoor dat bedrijven niet alleen voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit, maar ook snel kunnen inspelen op ontwikkelingen en uitdagingen.

Onze waarden

Sectorspecifiek samenwerken

Onze nauwe samenwerking met netwerkpartners zoals iTanks en de VOMI Academie stelt ons in staat om gezamenlijk te innoveren. Door deze sterke partnerships kunnen we de netwerken samenbrengen en synergie creëren, waardoor onze klanten kunnen profiteren van gedeelde kennis en ervaringen.

Mensgerichtheid

Onze HRD experts zijn graag een onderdeel van jullie bedrijf, team en bouwen gezamenlijk mee aan jullie HRD strategie. Ze dagen uit, ondersteunen en ontzorgen.

Lef & leren van fouten

Wij moedigen we een cultuur van durf aan. Fouten maken is een essentieel onderdeel van groei. We stimuleren een omgeving waarin medewerkers en teams kunnen leren van fouten. We moedigen een cultuur van continue verbetering aan.

Klantgericht innoveren

Onze klantpartners staan centraal in alles wat we doen. Wij ontwikkelen continu nieuwe (geavanceerde) oplossingen die specifiek inspelen op de unieke behoeften en uitdagingen van de sectoren waarin onze klanten actief zijn.

Unieke samenwerking

De VOMI Academie en iTanks krijgen al jarenlang leervraagstukken vanuit de branche die te maken hebben met bovenstaande trends en hebben in 2021 de handen ineengeslagen. In samenwerking met Interaction Groep ondersteunen zij deze visie met het initiatief SparkedOn: jouw partner in digitale HR(D) oplossingen.

Het team

Ons team bestaat uit een diverse groep van mensen vanuit verschillende bedrijven. Van technische experts, HRD-specialisten, UX designers, Opleidingsmarketeers tot contentspecialisten. Zij zijn allen gepassioneerd over leren en ontwikkelen binnen de maakindustrie.

Elsbeth Verveld

Lars de beijer

Gerben Besuyen

Denise Mulling

Eva Dortmans

Lauren van der Wolf

Tom van Sadelhoff

Jasper Scherpenborg

RON VAN DEN BERK

Charlotte Schoemaker

Cor van de Linde

Maarten Holtackers

Pieter Werner

Rick Joosten

Jasper Jakobs

Lieke Thuring

Steven Hendriks

Ron vaz dias

CONNY VAN VLIET